Sunday, July 17, 2005

4) Tanker (tot 3 weken)

Proudly we present to you:
Tanker
Geboren 04-06-2005

"Liefde op het eerste gezicht"

(Tanker ligt midden onder)

Na heel lang getwijfeld te hebben, belden we Carla en Syl, om te vragen hoe het ging met Noah, en dat we toch weer voor een nieuwe pup wilden gaan. Het zou een reu worden deze keer, omdat dit de meeste kans van slagen zou hebben, samen met ons "jaloerse" meisje.
We wisten dus nog niet of er een reu bij zou zitten, maar we volgden de verrichtingen van Noah heel erg nauw.
Zaterdag 4 juni zou het zo ver zijn. Noah had het al heel erg zwaar, en dat was een hele mooie datum om de pups te laten komen.
Die zaterdag hebben we dan ook heel veel gekeken, of er een mailtje was gekomen. En ja hoor, geboren 3 reutjes en 4 teefjes. Er stonden dezelfde dag al foto's op de site van elke pup afzonderlijk.
Meteen gebeld, gefeliciteerd en een afspraak gemaakt voor zondag 5 juni. Op de foto's hadden we al een voorkeur voor Boston (Tanker dus). Maar toen we er waren waren alle drie de reutjes hartstikke mooi (de teefjes ook, maar daar gingen we niet voor). We gingen dus toch voor Boston (vanaf nu Tanker). Noah had prachtig werk verricht. Om Tanker te gaan volgen zouden nog vele afspraken volgen, en tussendoor zouden er nog vele foto's gestuurd worden, om maar niks van hem te hoeven missen.
Tanker op 8 juni. Hij heeft al een houding gevonden, waarin we hem meerdere malen te zien zullen krijgen.
Tanker is 4 dagen oud, en we krijgen te horen dat het heel goed met hem gaat. Hij eet goed, slaapt goed en poept goed. Het doet wel goed om te horen, dat het zo goed gaat.
Lekker op de foto met zijn drietjes. Tanker zit achterin, en begint al steeds meer bull te worden. Op deze foto zijn ze al 8 dagen. Wat duurt het toch lang voordat de 8 weken om zullen zijn. Dan toch maar tig keer per dag kijken of er een e-mail is gekomen, of op de site, om te kijken of er iets veranderd is.


Op 15 juni gaan we hem weer met eigen ogen aanschouwen. Wow, oooh, wat is ie mooi!! Wat is ie gegroeid!! Allemaal zijn ze mooi, het tere begint er al een beetje af te gaan.
Op deze foto in de hand van Syl, en op een foto ergens hierboven in de hand van Syl, en je ziet dan ook een geweldige groei. Ze doen het allemaal goed, maar hij heeft nog steeds zijn oogjes toe.

15 dagen oud!!!

Zijn ogen open, en hij wordt steeds MOOIER!

De kleuren worden steeds lichter. De tekening is supermooi.

Het is zwaar voor de pups, voor Carla en Syl, en voor de rest van de bullen. Het is zo warm!! Dit weer blijft aanhouden.






Op de rechtse foto slaapt Tanker nadat hij pap heeft gegeten. Je ziet nog zelfs de pap voor op zijn hoofd zitten. We krijgen wederom te horen dat ie het heel goed doet. Op deze foto is ie 20 dagen oud.
Nog net geen 3 weken, de tijd gaat langzaam, als je je zo verheugd op de komst van hem.




0 Comments:

Post a Comment

<< Home