Saturday, March 04, 2006

Winter

Tanker is nu ruim 8 maanden. Hij weegt nu ongeveer 28 kilo. Cayla daarentegen weegt nu ongeveer 24 kilo. Met de sneeuw zijn ze heel graag buiten, maar met regen zijn ze niet buiten te krijgen. Zoals reeds bekend, is Tanker de baas..... Hij hoeft maar 1 keer te blaffen of te piepen en Cayla staat zijn plaats weer af.
Mensen die binnen komen worden heel enthousiast begroet door Tanker. Ze moeten zich schrap zetten, want ze weten niet wat hen dan overkomt. Cayla blijft de goedheid zelf.

Met Tanker is niet te wandelen, hij gooit zijn hele gewicht in de riem en probeert of wij kunnen waterskieen. (bij wijze van spreken). Cayla sjokt gewoon mee, als ze zin heeft, anders blijft ze gewoon stil staan. Kun je je voorstellen hoe wij soms op straat staan? Tanker met gewicht naar voren, en Cayla blijft staan. :)











Samen slapen is een hobby van beiden. Als ze allebei op de 3-zitsbank liggen, dan is er voor anderen geen plaats meer. Van leuning tot leuning is gevuld.


Nog een hondje erbij??
Nee alsjeblieft niet... We hebben onze handen vol aan deze rakkers. Zoals het nu gaat, gaat het geweldig, maar wel druk op sommige momenten.

Op deze aktiefoto's (ahum) lijkt het wel of ze altijd zo rustig zijn. We kunnen jullie verzekeren dat het niet zo is. Maar een leven zonder bullen zou voor ons ondenkbaar zijn. Wat een geweldige honden!!!


Dit is weer de laatste foto voor deze keer. Hier lag hij midden in de kamer te slapen. Geweldig toch zulke honden.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home