Tuesday, August 02, 2005

10) Het gaat supergoed

De afgelopen 2 nachten zijn nu wel heel goed gegaan. Tanker jankt een paar minuten, en dan is het stil. :)
Cayla horen we dan ook niet meer. De tweede nacht hoorden we Tanker om ongeveer 5 uur. Hij liet zich horen, waarschijnlijk omdat hij moest plassen. 's Morgens was dan alleen de bench nat van een plasje. Hij had er niet meer ingepoept. De derde nacht gebeurde hetzelfde om ongeveer 4 uur. Wederom was 's morgens zijn bench nat, maar weer niet er ingepoept. Als we hem dan vroeg buiten laten, dan poept en plast ie meteen.


Hij slaapt nu zelfs overdag soms in de bench. Hier heeft hij genoeg plaats in, maar hij gaat zelf zo ongelukkig liggen. We laten dan als ie slaapt, wel het deurtje open. Als hij dan wakker wordt, gaat hij zelf eruit, en loopt dan meteen naar buiten om zijn behoeften te doen.

Hij heeft nu zelfs het plekje gevonden, waar normaal Cayla slaapt. Hierbij hadden wij problemen verwacht, omdat dit toch Cayla d'r plaatsje is. Hij begon voorzichtig met proberen, en pikte daarna haar plaats in.


Hier heeft hij het voor elkaar. Eerst geprobeerd of hij bij Cayla in d'r mand kan komen. Daarna lag hij samen met Cayla in de mand. Uiteindelijk lag Tanker alleen in de mand, en Cayla is ergens anders gaan liggen. Is Cayla zo'n goeie sul, of verandert dit nog?

Als ze buiten aan het stoeien zijn, hangt Tanker met zijn scherpe tandjes aan de lippen of wangen van Cayla. Hier wordt Cayla niet boos om. Hij wil zelfs door blijven spelen.

Maar na even weer actief te zijn geweest, is het voor beide weer goed rusten.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hoi Hoi.

We hebben in een deuk gelegen om het verhaal van de eerste nacht.
pup eindelijk stil begint de andere bull.
Ga zo door met de webblog, ziet er kei goed uit.
Knuffels aan de bullen.

Groetjes Carla en Syl

9:18 AM  

Post a Comment

<< Home