Sunday, July 31, 2005

9) De balans na 1 etmaal

Tanker heeft zaterdag 30 juli al verschillende keren in zijn bench gezeten. Na ongeveer 5 minuten mocht hij er dan weer uit, tenminste als hij niet 'jankte'.
Hij werd dan ook meteen beloond met een lekker snoepje. We hadden wel verwacht dat de nacht goed zou verlopen. NIET DUS!!!!

Voordat we naar bed gingen, heeft Tanker nog even buiten gepoept. Cayla was voor nog even uitgelaten. Hierna moest Tanker de verkleinde bench in, en Cayla moest in haar mand.
Toen we zelf boven in bed lagen, hoorden we Tanker een kwartiertje janken en keffen. Hier gaven we natuurlijk geen gehoor aan, anders kunnen we er voortaan elke nacht uit.
Toen Tanker stil was, is Cayla richting de bench gegaan en heeft de hele nacht zitten blaffen.
Onophoudelijk totdat Sandy naar beneden is gegaan, en die heeft Cayla vermanend toegesproken. Zoals een echte bull, luisterde Cayla dus ook niet. Hierna heeft Sandy met Cayla op de bank gelegen, zodat de rest van de familie, inclusief Tanker toch nog even konden slapen.
Tanker had wel in de bench gepoept, en is daar zelf weer op gaan liggen. Hopelijk vond hij het heel vies, zodat hij dit in het vervolg niet/minder zal gaan doen.

Op de onderstaande foto's is de hele familie gebroken, maar Tanker en Cayla halen schade in :)

2 Comments:

Blogger Tom en Roy said...

Geweldig om zo verhalen van elkaar te lezen. Herkenbare dingen... familietrekjes??? Haha.
We kunnen ons voorstellen met een 2e bul erbij dat het wat minder stilltjes verloopt. Maar ze zullen wel aan elkaar gaan wennen.

Veel succes en plezier!

2:32 AM  
Blogger Tom en Roy said...

Wat ik me ook nog bedacht. Ik heb een t-shirt wat ik die dag gedragen had bij Amber in de bench gelegd. Wellicht geeft dat ook een gevoel van veiligheid waardoor ze rustiger is in de bench.
Misschien werkt het bij Tanker ook.

Groetjes,
Roy

3:01 AM  

Post a Comment

<< Home