Friday, August 05, 2005

11) Bijna een week samen


Allereerst beginnen we met een logo, wat speciaal is gemaakt voor Cayla en Tanker. Ton, bedankt hiervoor! Hij blijft voorlopig zo bestaan.
Na 6 dagen, kunnen we concluderen, dat we een hele goede keus hebben gemaakt, door Tanker in huis te nemen. Wij genieten enorm van hem.
Cayla blijft jaloers wat betreft eten en speeltjes, maar daar tegenover staat dat Cayla Tanker van alles toe laat doen. Tanker slaapt regelmatig in haar mand. Tanker speelt de hele tijd met Cayla, waarbij hij met zijn tanden Cayla overal probeert te bijten. Haar lippen en wangen vertonen allemaal rode plekken. Cayla vindt het leuk, Tanker vindt het prachtig, dus we laten ze toedoen, en houden het zoveel mogelijk in de gaten.



Hier liggen ze samen te slapen. Wat zijn het toch schatten van honden. Maar wat doen we als Tanker groot is? :))

Het lijkt wel of Cayla een soort van bescherming geeft aan Tanker. Als de baasjes even weggaan, en Tanker zit in zijn bench, dan moet Cayla in haar mand. Als we thuis komen zien we dat Cayla voor de bench ligt. Bij ons in de straat wonen veel kleine kinderen, die spelen vaak op onze oprit, of op die van de buren. Sinds Tanker bij ons is, gaat hij vaak voor de raam staan blaffen.

Een klein reutje doet nog altijd staand plassen. Vanmorgen was hij buiten geweest voor zijn natje en droogje. Even daarna stond hij binnen, rook aan de hoek van een muurtje, en lichtte toch zijn pootje een stukje omhoog. Hij raakte de muur niet, maar de baasjes vonden het toch een leuk ongelukje. Normaal gaat het pootje schijnbaar pas na een half jaar omhoog. Moeten we nu trots zijn?? ;)

Wat ligt Cayla nou toch gek te slapen. Terwijl ik zin heb om te spelen.

Dan ga ik ook maar doen alsof ik slaap!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Leuk dat het zo goed gaat!!!
En de foto's stralen dat ook zeker uit.
Veel geluk met die 2 schatjes....

Groetjes,
Monique
Mojo's Bulldogs

1:04 PM  
Blogger Tom en Roy said...

Leuke verhalen! Ook leuk om te horen dat het zo goed gaat met jullie bullen.
Mooie foto's. Het is aandoenlijk om te zien hoe Cayla zich verantwoordelijk voelt voor Tanker.

Bullengroeten,
Tom en Roy

1:01 AM  

Post a Comment

<< Home